Jäsenlehti

Barbet Finland Bulletin-jäsenlehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Jäsenistöltä kaivataan barbet-aiheisia juttuja lehteen. Voit kirjoittaa esim. harrastamisesta, reissaamisesta tai muuten vain elämästä barbetin kanssa.

Materiaali tulee toimittaa kevään lehteen 31.3. mennessä ja syksyn lehteen 31.10. mennessä. Materiaalin voi toimittaa osoitteeseen  bulletin @ barbet.fi

Ilmoitusten ja mainosten hinnat

A4      75€ (aukeama),
A5      50€ (sivu),
A6      30€ (puoli sivua).
Henkilöjäsenet voivat julkaista ilmoitukset puoleen hintaan.

Jäsenlehti sähköisesti?

Haluatko barbet bulletinin sähköisessä muodossa? Jos olet valmis luopumaan paperisesta versiosta, ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi sähköpostitse jäsensihteerille (jasensihteeri @ barbet.fi).
Sähköpostitse ilmestyvän lehden formaatti on pdf.

Miksi siirtyä sähköiseen lehteen?

• Säästämme yhdistyksen rahoja: painatus- ja postituskulut jäävät pois
  • Säästämme aikaa, vaivaa ja ympäristöä: ei tarvitse postittaa lehtiä, säästyy paperia, postin viemä aika säästyy ja tiedotus tehostuu
  • Pdf on helppo kotona itse tulostaa tai säilyttää vain sähköisessä muodossa

Pdf- tiedostojen lukemiseen tarvittavan ilmaisen ohjelman Adobe Reader:n voi jokainen ladata koneelleen osoitteesta

Osoitteen muutokset:

Jos osoitteesi muuttuu, muista ilmoittaa se jäsensihteerille jäsenhakemuskaavakkeella tai sähköpostitse jäsensihteerille (jasensihteeri @ barbet.fi).