Rotuprofiili MH-luonnekuvaukseen

EDIT 1.2.2020 Vuosikokouksessa hyväksyttäväksi ehdotettava versio rodun MH-luonnekuvauksen rotuprofiiliksi on nähtävillä viestin alaosassa olevan linkin takana.

 

Barbetilla ei ole vielä rotuprofiilia MH-luonnekuvausta varten. Kennelliitto suosittelee kaikille roduille tehtäväksi profiilin, jossa määritellään rodulle ihanteelliset, hyväksyttävät, neutraalit, ei-toivottavat ja hylätyt käytökset osa-alueittain. 

Jalostustoimikunnassa on tehty alustava ehdotus barbetin rotuprofiiliksi. Se on nähtävillä alla olevan linkin takana, ja sitä voi kommentoida vuoden 2019 loppuun saakka. Rotuprofiili on tarkoitus sisällyttää uuteen Jalostuksen toimintaohjeeseen, ja se hyväksytetään Kennelliitossa. 

Kommenttien tulee olla selkeitä, ja mielellään kohdistua nimettyihin osa-alueisiin ja kohtiin. Kommentit tulee lähettää sähköpostilla jalostustoimikunnalle jalostus@barbet.fi 31.12.2019 mennessä.

HUOM. alla oleva ehdotus 1. on muokattu kommettien perusteella uudeksi vuosikokouksessa ja Kennelliitossa hyväksyttäväksi versioksi, joka on esitetty linkissä  Ehdotus 2. 

Ehdotus 1. kommenteille:
Ehdotus MH-luonnekuvauksen rotuprofiiliksi

Ehdotus 2. hyväksyttäväksi:
MH-luonnekuvauksen rotuprofiili hyväksyttäväksi

This entry was posted in Barbet artikkelit. Bookmark the permalink.