Barbetkalenteri 2017

Barbetkuvakilpailun tulokset ovat selvinneet, ja julkaistaan pian ilmestyvässä yhdistyksen jäsenlehdessä. Tuloksia tulee myös yhdistyksen nettisivuille myöhemmin. Kalenteri on jo valmiiksi tehty, ja lähtee painoon tällä tai ensi viikolla. Siitä tuli hieno, ja se esittelee rotuamme erittäin monipuolisesti. Koska kuvien taso oli niin korkea, ja tuomariäänet jakautuivat usealle kuvalle (kaikkien kuvan lähettäneiden kuva sai jotain ääniä, tai kunniamaininnan!) KALENTERIIN TULI MUKAAN KAIKKIEN KUVAN LÄHETTÄNEIDEN KUVA. Voittajakuvat ovat suurempina, muut pienempinä. Kalenterin hinta on 20€ (sisältää 2. luokan postimaksun) ja tuotto menee barbetin terveysrahastoon. Kun alustavasti tilauksia kyseltiin, tilauksia tuli noin 50 kpl.

Nyt pitää saada lopullinen tilattavien kalentereiden määrä selville, eli laittakaa TÄLLÄ VIIKOLLA (viikko 47)  tilauksenne sähköpostiin barbetkuva @ gmail.com. Viestin otsikoksi Barbetkalenteri ja viestiin tilattavien kalentereitten määrä ja postitusosoite (muutama jo laittoi osoitteen kuvia lähettäessään, mutta helpottaa, jos laitatte uudestaan).

Kalenterit lähetetään heti niiden valmistuttua kakkospostilla postimaksujen vähentämiseksi niille, jotka ovat siihen mennessä kalenterin maksaneet, muille postiennakolla (lisää kokonaishintaa muutamalla eurolla). Joten kannattaa maksaa kalenteri(t) jo nyt. 
Yhdistyksen tilinumero on: FI91 1231 3000 1117 76 Viestikenttään “barbetkalenteri 2017”

This entry was posted in Barbet artikkelit. Bookmark the permalink.