Barbet kuvapankin säännöt

Yhdistys ja jalostustoimikunta tarvitsevat jatkuvasti hyviä kuvia barbeteista käytettäväksi jäsenlehdessä, nettisivuilla ja muissa julkaisuissa. Jos haluat antaa koirasi kuvan yhdistyksen käyttöön, lue kuvapankin säännöt, ja lähetä kuva osoitteella barbetkuva @ gmail.com tai lehti @ barbet.fi 

 

  1. Kuvan tulee esittää barbettia. Kuvat voivat esittää barbetteja kotona ja käytössä (eri lajien harrastuskuvat ovat tervetulleita!), eri ikäisiä koiria (pentu/aikuinen), erilaisissa tapahtumissa jne. Myös kuvia barbeteista yhdistyksen järjestämistä tapahtumissa ja/tai barbeteista edustamassa rotua/yhdistystä kaivataan. Barbet on joka sään koira, eli kuvat kaikilta vuoden ajoilta ovat tervetulleita.
  2. Kuvan tulee olla digitaalinen (jpg tai tif), värillinen tai mustavalkoinen. Ota ja lähetä kuva mahdollisimman hyvällä resoluutiolla ja kuvakoolla. Varsinkin painotuotteet (esim. lehti) edellyttävät kuvan hyvää tasoa.
  3. Kuvan mukana tulee olla kuvassa esiintyvän koiran virallinen nimi, kuvanotto päivämäärä (ainakin vuosi), sekä kuvaajan ja lähettäjän (mikäli eri) nimi. Mikäli kuva esittää muuta, kuin omaa koiraasi, tulee koiran omistajalta olla lupa kuvan käyttöön.
  4. Kuvan käyttöoikeus luovutetaan Barbet Finland ry:n, barbettien jalostustoimikunnan ja niihin verrattavien yhdistyksen toimintaan liittyvien tahojen käyttöön. Kuvia käytetään mm. barbet-esitteissä, rotukalenterissa, yhdistyksen nettisivuilla, jäsenlehdessä sekä muissa vastaavissa julkaisuissa. Kuvia ei käytetä negatiivisessa yhteydessä (esim. esimerkkinä jostain viasta tms.). Kuvan yhteydessä saatetaan mainita koiran virallinen nimi, mikäli se on asiayhteyden kannalta tarpeellista.
  5. Jos lähetätä kuvan kirjoittamasi jutun ohessa jäsenlehteä varten, etkä halua kuvaa käytettävän muussa yhteydessä, ilmoita asiasta kuvan lähettämisen yhteydessä. Muussa tapauksessa kohdan 4. säännöt ovat voimassa.
  6. Kuvia ei käytetä kaupallisessa tarkoituksessa ilman eri lupaa
  7. Kuvia ei luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön
  8. Kuvat voi lähettää osoitteella barbetkuva@gmail.com tai lehti @ barbet.fi