Jäsenlehti

Seuraava lehti ilmestyy keväällä 2017

Jäsenistöltä kaivataan barbet-aiheisia juttuja lehteen. Voit kirjoittaa esim. harrastamisesta, reissaamisesta tai muuten vain elämästä barbetin kanssa.

Materiaalin lähettämisen deadline ilmoitetaan myöhemmin.

Materiaalin voi toimittaa osoitteeseen
 –> bulletin @ barbet.fi

Ilmoitusten ja mainosten hinnat

A4      75€ (aukeama),
A5      50€ (sivu),
A6      30€ (puoli sivua).
Henkilöjäsenet voivat julkaista ilmoitukset puoleen hintaan.

Jäsenlehti sähköisesti?

Haluatko barbet bulletinin sähköisessä muodossa? Jos olet valmis luopumaan paperisesta versiosta, ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi sähköpostitse jäsensihteerille (jasensihteeri @ barbet.fi).
Sähköpostitse ilmestyvän lehden formaatti on pdf.

Miksi siirtyä sähköiseen lehteen?

* Säästämme yhdistyksen rahoja: painatus- ja postituskulut jäävät pois
* Säästämme aikaa, vaivaa ja ympäristöä: ei tarvitse postittaa lehtiä, säästyy paperia, postin viemä aika säästyy ja tiedotus tehostuu
* Pdf on helppo kotona itse tulostaa tai säilyttää vain sähköisessä muodossa

Pdf- tiedostojen lukemiseen tarvittavan ilmaisen ohjelman Adobe Reader:n voi jokainen ladata koneelleen osoitteesta

Osoitteen muutokset:

Jos osoitteesi muuttuu, muista ilmoittaa se jäsensihteerille jäsenhakemuskaavakkeella tai sähköpostitse jäsensihteerille (jasensihteeri @ barbet.fi).