Jäseneksi?

Mikäli barbet on lähellä sydäntäsi ja/tai olet muuten kiinnostunut rodusta, liity Barbet Finland ry:n jäseneksi. Jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Barbet Finland Bulletin jäsenlehden ja Suomen Spanieliliitto ry:n julkaiseman Spanieli-lehden. Saat rotuun liittyvää koiraneuvontaa ja opastusta harrastustoimintaan. Yhdistys järjestää myös erilaisia tapahtumia, esim. kokeita ja kursseja, joihin jäsenillä on edullisempi osallistumismaksu.

Voit liittyä Barbet Finland yhdistykseen, vaikka sinulla ei omaa barbettia olisikaan. Tule mukaan tukemaan tätä uhanalaista rotua!

Lue yhdistyksen säännöt täältä: yhdistyksen säännöt.

Täytä sähköinen jäsenhakemus tästä.

Jäsenmaksun maksettuasi hallitus käsittelee ja hyväksyy hakemuksen.

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Jäsenmaksut

Liittymismaksu:

Liittymismaksu 15€

Ensimmäistä kertaa yhdistyksen jäseneksi liittyvän liittymismaksu sisältää myös ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Tämä koskee myös kasvattajan liittämiä ja maksamia uusia pennunomistajia.
Mikäli aiemmin yhdistyksen jäsenenä ollut haluaa liittyä yhdistykseen uudelleen, tulee hänen maksaa vuosittaisen jäsenmaksun lisäksi liittymismaksu.

Vuoden 2018 jäsenmaksut ovat:

Varsinainen jäsen    25 €/vuosi
Perhejäsen
(Perhejäsenellä on äänioikeus, mutta
jäsenyys ei sisällä yhdistysmateriaalia, esim. lehteä)
10 €/vuosi
Nuorisojäsen
(Alle 15-vuotias henkilö, sisältää yhdistys-
materiaalin, mutta ei äänioikeutta)
25 €/vuosi