Jäseneksi?

Mikäli barbet on lähellä sydäntäsi ja/tai olet muuten kiinnostunut rodusta, liity Barbet Finland ry:n jäseneksi. Jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Barbet Finland Bulletin jäsenlehden ja Suomen Spanieliliitto ry:n julkaiseman Spanieli-lehden. Saat rotuun liittyvää koiraneuvontaa ja opastusta harrastustoimintaan. Yhdistys järjestää myös erilaisia tapahtumia, esim. kokeita ja kursseja, joihin jäsenillä on edullisempi osallistumismaksu.

Voit liittyä Barbet Finland yhdistykseen, vaikka sinulla ei omaa barbettia olisikaan. Tule mukaan tukemaan tätä uhanalaista rotua!

Lue yhdistyksen säännöt täältä: yhdistyksen säännöt.

Täytä sähköinen jäsenhakemus tästä.

Jäsenmaksun maksettuasi hallitus käsittelee ja hyväksyy hakemuksen.

Jäsenmaksut

Liittymismaksu:

Liittymismaksu                                                                              15€

Ensimmäistä kertaa yhdistyksen jäseneksi liittyvän liittymismaksu sisältää myös ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Tämä koskee myös kasvattajan liittämiä ja maksamia uusia pennunomistajia.
Mikäli aiemmin yhdistyksen jäsenenä ollut haluaa liittyä yhdistykseen uudelleen, tulee hänen maksaa vuosittaisen jäsenmaksun lisäksi liittymismaksu.

Vuoden 2017 jäsenmaksut ovat:

Varsinainen jäsen                                                                          25€/vuosi

Perhejäsen                                                                                   10€/vuosi
(Perhejäsenellä on äänioikeus, mutta
jäsenyys ei sisällä yhdistysmateriaalia, esim. lehteä)

Nuorisojäsen                                                                                 20€/vuosi
(Alle 15-vuotias henkilö, sisältää yhdistys-
materiaalin, mutta ei äänioikeutta)