Tervetuloa Barbet Finland ry:n sivuille

Barbet Finland ry on valtakunnallinen rotuyhdistys joka on perustettu vuonna 2006. Yhdistyksen tarkoituksena on kannustaa barbet-kasvattajia noudattamaan rotumääritelmää ulkomuodon ja käyttöominaisuuksien osalta sekä tekee kaiken voitavansa rodun kehittämiseksi ja pitämiseksi korkeatasoisena.

Rotukatselmus-2017 tulokset

Barbettien jalostuskatselmus on nyt rotukatselmus. Mikään muu ei ole muuttunut paitsi nimi. Rotukatselmus kuvaa paremmin katselmuksen tarkoitusta, joka on arvioida rodun edustajia mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti. Rotukatselmukseen ovat siis tervetulleita kaikki 18 kk täyttäneet barbetit, riippumatta siitä onko koiraa suunniteltu jalostuskäyttöön. 

Vuoden 2017 rotukatselmuksessa arvioitujen koirien tulokset löytyvät sivulta Rotukatselmus 2017.

Yhdistyksen vuosikokous ja rotukohtainen neuvottelu 11.2.2017

Vuosikokouksessa valittiin uudet jäsenet hallitukseen erovuoroisten tilalle. Hallituksen uusi kokoonpano nähtävillä täällä. Työtehtävät määrätään hallituksen järjestäytymiskokouksessa. 

Vuosimaksut vuodelle 2017 pysyvät ennallaan, mutta käyttöön otetaan nyt liittymismaksu. Liittymismaksun suuruus on 15 €. Ensimmäistä kertaa yhdistykseen liittyvän liittymismaksu sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Mikäli yhdistykseen liittyy uudestaan tulee maksaa sekä liittymismaksu, että vuosimaksu. 

Rotukohtaisessa neuvottelussa päätettiin pitää jalostuksen toimintaohje ennallaan. Jalostustoimikunnan kokoonpano vahvistettiin – jalostustoimikunnassa jatkavat vanhat jäsenet.

Jalostuskatselmus kesällä 2017

Barbettien jalostuskatselmus järjestetään 10.6.2017 Lohjalla. Ulkomuototuomarina toimii Riitta Niemelä, luonneosion arvostelee Jukka Tuppurainen ja mittaukset suorittaa Reetta Ahola. Katselmuksen hinta on 10€ yhdistyksen jäseniltä, 20€ muilta. Ilmoittautuminen alkaa yhdistyksen jäsenille 1.2.2017 ja muille 1.3.2017 ja päättyy 31.3.2017. Koiramäärä on rajoitettu, joten varaa paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse jalostus@barbet.fi. Laita ilmoittautumisviestin otsikoksi “Jalostuskatselmus 2017” ja kerro oma nimesi, oletko yhdistyksen jäsen, ilmoittamasi koiran/koirien nimet. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen ja paikka varmistuu vasta kun maksu on vastaanotettu. 

Huom. alaikäraja katselmuksessa on 18 kk. Lisätietoa barbettien jalostuskatselmuksesta täällä

Kutsu Barbet Finland ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja barbettien rotukohtaiseen neuvotteluun

 

la 11.2.2017 klo 12.30 alkaen
Paikka: ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, 33840 Tampere


Barbet Finland ry:n sääntömääräinen vuosikokous
klo 12.30.

ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaus.
 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
 3. Todetaan kokouksen laillisuus.
 4. Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi.
 5. Esitetään toimintakertomus, tilinpäätös vuodelta 2016 sekä toiminnantarkastajien lausunto.
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.
 7. Vahvistetaan jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017.
 8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio vuodelle 2017.
 9. Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle vuosille.
 10. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja.
 11. Muut asiat.

Barbettien rotukohtainen neuvottelu heti vuosikokouksen jälkeen (noin klo 14.30.)

Rotukohtaisessa neuvottelussa vahvistetaan jalostustoimikunnan kokoonpano.

Tervetuloa!
Barbet Finland ry:n hallitus ja Barbettien jalostustoimikunta

Barbetkalenteri 2017

Barbetkuvakilpailun tulokset ovat selvinneet, ja julkaistaan pian ilmestyvässä yhdistyksen jäsenlehdessä. Tuloksia tulee myös yhdistyksen nettisivuille myöhemmin. Kalenteri on jo valmiiksi tehty, ja lähtee painoon tällä tai ensi viikolla. Siitä tuli hieno, ja se esittelee rotuamme erittäin monipuolisesti. Koska kuvien taso oli niin korkea, ja tuomariäänet jakautuivat usealle kuvalle (kaikkien kuvan lähettäneiden kuva sai jotain ääniä, tai kunniamaininnan!) KALENTERIIN TULI MUKAAN KAIKKIEN KUVAN LÄHETTÄNEIDEN KUVA. Voittajakuvat ovat suurempina, muut pienempinä. Kalenterin hinta on 20€ (sisältää 2. luokan postimaksun) ja tuotto menee barbetin terveysrahastoon. Kun alustavasti tilauksia kyseltiin, tilauksia tuli noin 50 kpl.

Nyt pitää saada lopullinen tilattavien kalentereiden määrä selville, eli laittakaa TÄLLÄ VIIKOLLA (viikko 47)  tilauksenne sähköpostiin barbetkuva @ gmail.com. Viestin otsikoksi Barbetkalenteri ja viestiin tilattavien kalentereitten määrä ja postitusosoite (muutama jo laittoi osoitteen kuvia lähettäessään, mutta helpottaa, jos laitatte uudestaan).

Kalenterit lähetetään heti niiden valmistuttua kakkospostilla postimaksujen vähentämiseksi niille, jotka ovat siihen mennessä kalenterin maksaneet, muille postiennakolla (lisää kokonaishintaa muutamalla eurolla). Joten kannattaa maksaa kalenteri(t) jo nyt. 
Yhdistyksen tilinumero on: FI91 1231 3000 1117 76 Viestikenttään “barbetkalenteri 2017”